dec.
31.
6.30 PM18.30

Nyd nytårs aften på Brasseriet Gilleleje

NYTÅR AFTEN PÅ BRASSERIET

kl. 18,30 velkomst

 

Menu

 

Sprød chips & 3 variationer af Østers

*

Grillet Jomfruhummerhaler -karamelliseret græskar creme - kørvel olie

*

Vodka – lime skyller

*

Wellington - trøffelsauce - foiegras

Mini gulerod - timian kartofler

*

Vesterhavsost - blommekompot

*

Alaska bombe

 

Menu 745 pr. person

Vinmenu 555 pr. person

 

Restauranten lukker kl. 23,30

Se begivenhed →
Vildt & Vin aften med Vinslottet Greve
nov.
6.
6.30 PM18.30

Vildt & Vin aften med Vinslottet Greve

Vildt aften den 6. nov. på Brasseriet sammen med Vinslottet Greve, som har fundet nogle skønne vine i særklasse, der passer til vores 5 retters menu af vildt.

Vi starter kl 18:30 med velkomst drinks her efter servering til hver ret, vil Jonas fra Vinslottet præsentere den vin, der er nøje udvalgt til retten.

En aften fuld af vine i særklasse og mad, tilberedt i vores eget køkken, retter som er sammensat ud fra, at du kan få den største smagsoplevelse.

Vi åbner snart op for reservationer - så lige nu sæt kryds i kalenderen.

Vi glæder os til at se dig og dine gæster til en aften i særklasse med vin & vildt.

Menu & vine:

1. servering: Vildt consummé med urter, boller og kørvel dertil en nordspansk Orange Vin fra Herencia Altes.

2. servering: Varmrøget fasan med peberbacon og 3 x jordskok dertil Rød Bourgogne fra Gevrey Chambertin, Domaine Chanson

3. servering: ”Skov” – svampe med frisk hasselnød, tyttebær og gran dertil en Gewurtztraminer fra Domaine Paul Blanck, Alsace

4. servering: Krondyr med knoldselleri, æble, valnød, druesauce og kartoffelskum dertil en sydfransk Gigondas fra Chateau Saint Cosme

5. servering: 2 x brombær med hvid chokolade og sprødt dertil en Rose Port fra Quinta De La Rosa

Pris pr. person for 5 serveringer og tilhørende vine: 1149,-

Vi har max 25 pladser

Betal og reserver dit bord lige her

Betinna.png
Se begivenhed →
Sankt Hans Aften
jun.
23.
til 24. jun.

Sankt Hans Aften

Sankt Hans Menu Søndag den 23 juni kl. 18,00


Variation af Asparges med kammusling, syrnet fløde, dild olie

-

fisk eller kød

Pighvar med musling fumé

ell.

Kalveculotte med timiamsky

-

Jordbær Romanuff med vaniljecreme og crumble


2 retter 298 / 3 retter 398

Bord bestilling 48 30 21 30

Se begivenhed →
Møns Bryghus besøger Brasseriet - Ølsmagning & menu
mar.
21.
6.00 PM18.00

Møns Bryghus besøger Brasseriet - Ølsmagning & menu

Menu

 

Stenbiderrogn med kartoffel blinis,  Jomfruhummer haler i dild på sprød rugbrød

Ristet kammusling med persille mayonnaise

hertil serveres - Pils, IPA, Hvede.

 

Lårtunge af ungkvæg med confiteret pastinak hertil kraftig sauce

timian ristede kartofler

hertil serveres - Guld, Mørk lager, Brown ale.

 

Blødende chokoladekage med mandel parfait.

Hertil serveres - Lakrids Stout og Honning Porter.

425,- kr.

Se begivenhed →
NYTÅRS AFTEN PÅ BRASSERIET
dec.
31.
til 1. jan.

NYTÅRS AFTEN PÅ BRASSERIET

HOLD DIN NYTÅR AFTEN PÅ BRASSERIET

kl. 18,30 velkomst

Menu

Forret - de 3 små fisk

Hummerbisque med jomfruhummer - Lynstegt tun med citrus perler - Kammusling på blomkålpure

Hovedret - de 3 små grise

Sortfod svin Ibisco krone ( filet med ben) m/ knust kartoffel - Skank i risotto på pastinak - langtidsstegt svinebryst sweet style

Oste - 3 hapser

Dessert - 3 små fristelser

Hvid chokoladekage - mørk chokolade mousse - Hindbærsorbet

Pris pr. person 598 .-

vin menu pr. person 555 ( vin menu følger )

Restauranten lukker kl. 23,30

Se begivenhed →
Krebsekalas
aug.
18.
til 19. aug.

Krebsekalas

Krebsekalal .." en dejlig drik" 

Vi holder krebsegilde på svensk manér, serveret ved langborde.

Krebs kogt i dildlage med brød & dressing samt citron efterfulgt af ostehaps

Vi sætter vodka & dild snaps på køl

SÅÅÅÅÅÅÅÅ  HELAN GÅR

Se begivenhed →
Sankt Hans Aften
jun.
23.
6.00 PM18.00

Sankt Hans Aften

 

Sankt Hans aften på Brasseriet

 


 

 

 

Se begivenhed →