Tilbage til Alle begivenheder

Vildt & Vin aften med Vinslottet Greve

Vildt aften den 6. nov. på Brasseriet sammen med Vinslottet Greve, som har fundet nogle skønne vine i særklasse, der passer til vores 5 retters menu af vildt.

Vi starter kl 18:30 med velkomst drinks her efter servering til hver ret, vil Jonas fra Vinslottet præsentere den vin, der er nøje udvalgt til retten.

En aften fuld af vine i særklasse og mad, tilberedt i vores eget køkken, retter som er sammensat ud fra, at du kan få den største smagsoplevelse.

Vi åbner snart op for reservationer - så lige nu sæt kryds i kalenderen.

Vi glæder os til at se dig og dine gæster til en aften i særklasse med vin & vildt.

Menu & vine:

1. servering: Vildt consummé med urter, boller og kørvel dertil en nordspansk Orange Vin fra Herencia Altes.

2. servering: Varmrøget fasan med peberbacon og 3 x jordskok dertil Rød Bourgogne fra Gevrey Chambertin, Domaine Chanson

3. servering: ”Skov” – svampe med frisk hasselnød, tyttebær og gran dertil en Gewurtztraminer fra Domaine Paul Blanck, Alsace

4. servering: Krondyr med knoldselleri, æble, valnød, druesauce og kartoffelskum dertil en sydfransk Gigondas fra Chateau Saint Cosme

5. servering: 2 x brombær med hvid chokolade og sprødt dertil en Rose Port fra Quinta De La Rosa

Pris pr. person for 5 serveringer og tilhørende vine: 1149,-

Vi har max 25 pladser

Betal og reserver dit bord lige her

Betinna.png
Tidligere begivenhed: 2. oktober
Gilleleje's Største bøffer - TOMAHAWK AFTEN
Senere begivenhed: 23. juni
Sankt Hans Aften